- Jeg vil bli tatt seriøst

«Paradise»-Aurora gir ut singel og musikkvideo.

Tre tv-fjes snart klar med egen låt. Foto: TERJE SVAAN

Saken oppdateres.

Vinneren av årets «Paradise Hotel» Aurora Gude (22) er nå i Soultop Music Studio i Trondheim for å spille inn sin første singel. Med seg på låten har hun trondhjemmeren Lloyd Lorenz (22) fra fjorårets «Farmen» og «Paradise»-venninnen, Maria Sundby (25).

– Det er viktig for meg at dette ikke blir en type sang som Iselin Michelsens «Chewing gum». Rumpe, pupper og alt det der er ikke mitt image. Jeg vil at sangen skal nå frem til folket, og at den blir tatt seriøst, sier Gude.

Dance-låt

22-åringen er i studio for første gang, og tror det kan bli interessant.

– Jeg vet at jeg ikke har et enormt sangtalent. Men jeg er en veldig humoristisk person, og har derfor lyst til gjøre noe seriøst, som å synge, sier Gude.

Sundby forteller at låten handler om alle kravene vi stiller til oss selv hele tiden, og som gjør at vi ikke klarer å prestere.

– Det er en livlig dance-låt. Det er bare å vente i spenning, legger Lorenz til , som rapper på låten.

Sistnevnte har også vært med å skrevet singelen, sammen med Lars Skaland og Trond Hillestad fra Soultop Music. 

Ja-menneske

Det er Lorenz som har satt i gang samarbeidet som skal ende opp med både låt og musikkvideo i slutten av julimåned. Foreløpig har ikke singelen fått noe navn.

– Jeg ble kjent med Lars Skaland, og fant ut at han har laget en «Paradise»-sang tidligere. Så da hørte jeg med årets deltakere om de ville gjøre det samme, sier han.

Trønderen kjente Sundby fra før, og hadde hørt at hun kunne synge. Han tok kontakt, og responsen var umiddelbart bra.

– Jeg har lest Lloyd sin blogg, og vet at han er flink til å lage musikk. Jeg liker også musikk, så da ble jeg bare med, sier Sundby.

Sistnevnte tok kontakt med Gude, og trioen var et faktum.

– Jeg er jo kjent for å være et ja-menneske, så da sa jeg ja til å bli med, sier Gude.

– Vi er mer seriøse

Det er flere reality-deltakere som har prøvd seg på musikkfronten. Tidligere evnte «Paradise»-Iselin» har vært i studio. Lene Alexandra Øien, fra blant annet «Robinson-ekspedisjonen», spilte i 2007 inn låten «My Boobs are OK». Og i vår ga blogger Sophie Elise Isachsen ut sangen «Lionheart». Den nydannede trioen vet godt hvordan de skal klare å skille seg ut fra alt det andre som har blitt laget.

– Vi er mer seriøse, og lager en bra sang i motsetning til alle de andre reality-deltakerne, som lager masse dårlig, sier Lorenz.

– Hvorfor blir denne sangen bedre da?

– Herregud, du har jo meg, Maria og Aurora! Vi er et dreamteam, sier han.

Musikkvideo lagt til Trondheim

I tillegg til låten kommer det en musikkvideo. Innspillingen startet på torsdag og skal foregå i Trondheim hele helgen. På lørdag kommer tidligere «Paradise» og «Farmen»-deltakere opp til trønderhovedstaden for å ta del i videoen. Filmproduksjonsselskapet Rec Film skal lage musikkvideon.

– Vi skal blant annet gjøre innspillinger på et utested. Da skal vi synge live, så det kan bli spennende, sier Gude.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå