I østerrikske Anne Juren og amerikaneren Annie Dorsens "Magical" er det både stripping, blod og nakentrylling (med de ekstra gjemmestedene det åpner for...).

Og som Ann Liv Young bruker Juren og Dorsen slike sterke virkemidler som et ledd i et feministisk prosjekt.

- «Magical» er en spennende forestilling av flere grunner. Først og fremst er Juren og Dorsen veldig gode kunstnere, og i forestillingen tar de i bruk sterke referanser til kanoniserte feministiske, performance-kunstverk som en ny vri på et feministisk prosjekt. Dette har de iscensatt gjennom et strippe- og trylleshow som handler om blikket på kvinnen og kvinnekroppen. Det handler om kvinnen som skal behage. Hun skal ha sjarm og skjønnhet, og samtidig være forlokkende. Ikke minst bidrar kombinasjonen mellom stripping og trylling til at dette er en veldig humoristisk forestilling, sier Per Ananiassen, daglig leder ved Avant Garden.

Vises på Verkstedhallen tirsdag 12. og onsdag 13. april kl 19.00. Varighet 60 min

Magi, dans og performancekunst: Danser Anne Juren og regissør Annie Dorsen har samarbeidet med magiker-hipsteren Steve Cuiffo om å kombinere magi, dans og performancekunst i «Magical».
Magi, dans og performancekunst: Danser Anne Juren og regissør Annie Dorsen har samarbeidet med magiker-hipsteren Steve Cuiffo om å kombinere magi, dans og performancekunst i "Magical".