Tennis i 3D

Selv på tennisbanene så byr Mario på en av de beste spill-opplevelsene for Nintendos brillefrie 3D-konsoll.

Saken oppdateres.

Forrige gang Nintendo laget et tennisspill fikk vi det aldeles brilliante «Mario Power Tennis» (2004) for spillkonsollen GameCube. Spillet ble senere gitt ut på nytt for Wii, da redesignet for wiimote-kontrollene. «Mario Power Tennis» handlet utelukkende om tennis - dog med en egen «Nintendo-vri» komplett med spesialangrep, snurrige skruballer og en drøss med andre triks som gjorde at spillet var en gullgruve å spille sammen med en annen.

«Mario Tennis Open» bygger videre på disse konseptene, men uansett hvor imponerende det ser ut i 3D så kan ikke 3DS-konsollen måle seg med den presisjonen du fikk med Wiimote-kontrollen eller den gode gamle Wavebird-spaken til GameCube.  På den andre siden så støtter spillet både online og lokal wi-fi -multiplayer.  Fire spillere kan delta samtidig på hver sin 3DS. Best av alt er konsollen StreetPass-funksjonalitet som gjør at de CPU-kontrollerte karakteren faktisk mimer spillernivået til den eller de du utveksler informasjon med.

Nok et godt spill fra Nintendo til sin egen konsoll altså, men ikke et «must» i like stor grad som «Super Mario World» eller «Mario Kart 7».
 
På forsiden nå