Moro i små doser

«NintendoLand» er spillet som skal selge Wii U-konsollen. Men det spørs om ikke en ny «Wii Sports» hadde vært et bedre salgsargument.

Saken oppdateres.


«NintendoLand» er introduksjonen til Wii U-universet, spillet du faktisk trenger for å sette deg inn i alle de funksjonene som en Wii U GamePad har. Som forventet består «NintendoLand» av en «hub-verden» (et slags utvidet Mii-univers) og en rekke små spill som demonstrerer hvordan Wii U -konsollen og Wii U GamePad'en fungerer i lag.

Kun ett av disse mini-spillene er virkelig gode. Det er «Luigi`s Mansion» hvor en av spilleren spiller spøkelse på GamePad'en og alle andre tar i bruk den klassiske Wiimote-kontrolleren. Hensikten er å fange spøkelset før spøkelset fanger deg. Den snedige vrien her er at det kun er den spilleren som sitter med GamePad'en som ser hvor spøkelset befinner seg. Alle andre må dra rundt i huset på spøkelsesjakt med lommelykt. Spillet er både morsomt og spennende i tillegg til at det ikke blir kjedelige etter én dags spilling.

Andre mini-spill som fungerer OK er Super Mario-avarten av det å leke sisten, samt samarbeidsspillet basert på «The Legend of Zelda». De andre mini-spillene er like kjapt glemt som de er spilt.

«Hub-verdenen» der du kan gå omkring å møte andre mennesker i verden (så framt at du er online) er et fint sted å møte nye venner. Du kan få vite nasjonalitet, gamertag og alt annet du trenger å vite med et lite knappetrykk. Her er det også befriende enkelt å legge til venner til vennelisten din (i motsetning til tidligere Nintendo-konsoller). I så måte så er «NintendoLand» et «must» - ikke nødvendigvis på grunn av innholdet, men fordi det er her den store sosiale arenaen befinner seg.

 
På forsiden nå