Barbarisk puppesjokk

Alt ser ut til å gå FunComs vei om dagen - bortsett fra puppene da, for de blir bare mindre og mindre.

Saken oppdateres.Ta nå denne overskriften med en klype salt. Det handler ikke om «enda» en tabloid sensasjonshistorie fra reality-TV eller om Hollywood-kjendisenes forhold til plastisk kirurgi.

Det som saker handler om er det norske storspillet «Age of Conan: Hyborian Adventures» som for øyeblikket befinner seg i toppen av europeiske og amerikanske salgslister.Fikk brystene ufrivillig krympetDette spillet har hundrevis av såkalte NPC`er ( datastyrte karakterer) og spillerstyre avaterer som er av hunnkjønn. I helgen så ble siste oppdatering til spillet lagt ut og etter at abonnentene hadde lastet ned og innstallert denne så skjedde det noe uventet. Over natten hadde alle de kvinnelige figurene i spillet fått mindre bryster. De krympede puppene skyltes en feil ved oppdateringen, men det lot ikke ivrige røster på spillets forumside seg stoppe av. Nesten umiddelbart dukket det opp tråder som «You shrank my character`s boobs» og «Bootched boob job» på forumsidene.Byttet ut nye pupper med gamle- Vi har gjort en endring som har hatt en liten bivirkning, ja. I «Age of Conan» kan du justere hvor store forskjellige kroppsdeler skal være, og endringen vi gjorde førte til at gamle standardverdier ble gjeninnført, sier produktsjef Erling Ellingsen til VG Nett i dag.En overeraskende side-effektI følge FunCom så var de krympede puppene en overraskende side-effekt av den siste oppdateringen. Ellingsen sier at FunCom nå jobber med å fikse «feilen» så raskt som mulig.Og debatten raste...Men ikke alle er misfornøyde med den ufrivillige senkningen i bystemål.- Jeg synes de ser ut som størrelse C nå, sier Dusk i forumtråden.- Du trenger å være mere ute i friluft om størrelsen på et par virtuelle bryster er din største bekymring her i livet, sier Machineman.Caza-SET derimot er mer filosofisk i sin betraktning: - Pupper er en veldig seriøs greie som opptar store deler av internett.Zyrusticae på sin side synes krympe-flausen er helt grei.

- Jeg liker flate bryster jeg, sier han / hun.

- Men kanskje er det bare meg?Kirurgene i Hyboria

FunCom svarer nå på hele puppe-debatten med følgende utsagn til abonnentene:

«FunCom kan bekrefte at noen av de kvinnelige modellene i spillet har fått sine bryster forandret. Dette skjedde da vi introduserte en ny oppdatering for spillet. Vi jobber nå med en puppe-fiks og brystene deres vil snart returnere til sin opprinnelige størrelse. Kirurgene i Hyboria beklager hendelsene så mye.»

 
 
 
 
 
 
På forsiden nå