Står i kø for å fragge Northug

- Sykt kult av ham å stille opp, sier Mrck in Wonderland om Northugs tilstedeværelse på The Gathering.

Saken oppdateres.

Frag, fragging, to frag: To kill an enemy in a first person shooter. ( Urban Dictionary).Counter-Strike miljøet ruster seg til mano-a-mano mot Petter Northug.

I går brakte Adresseavisen nyheten om at Petter Northug stiller opp på LAN-festen The Gathering i vikingskipet på Hamar i påsken. Skikongen har fått med seg den svenske CS-mesteren Patrik «f0rest» Lindberg som partner på 2on2 i esportspillet «Counter-Strike» som spilles på PC.

Arrangementet er et samarbeid mellom SteelSeries og Northug-sponsoren Amentio. Nyheten om at Norghug stiller opp i en esport-sammenheng har skapt tildels vantro reaksjoner i norske CS-miljøer.Like etter at nyheten sprakk så begynte forumsidene både her på adressa.no og på gamingportalen Catch-Gamer å fylles opp av ivrige esport-entusiaster som ønsket å ta i mot utfordringen fra Northug og Lindberg.

Her er et lite utdrag av de hundrevis av foruminnleggene som har strømmet til de mange norske nettavisene som la ut nyheten i går.- Haha! Kule greier : ) Norghug er rå!, skriver CrazyEyedGamer93 Gamereactor sine sider.Tre lesere av adressa.no har følgende meldinger å komme med:- Kan alltids koste støvet av tastaturet og feie northugen litt rundt... ( Brosj).- Hadde vært mer fun med 1on1 mot Norghg, f0rest er jo en villmann bak musa :D ( PhyXiuZ).- Detta ger äve en ny bild av norghug. Det är nog från gamingen han har fått sin kaxiga stil ifrån : ) ( erki).

Forumbrukerne på spillportalen Catch-Gamer er om mulig enda mer innsatsvillige:- Jeg lo seriøst så hardt at jeg gulpa, no joke. HAEUHAUEHAUHAHHAHAHA, skriver brukern ANIMAL.- Northugen e going down ( m1kkis).- Haha, f0rest blir 0 stress, men det er Northug som blir vanskelig å slå :S ( PALI).

- haeheahae tenk og gøy detta kmr til og bli da, ser for meg 5000 kids rofler rundt pga northug hs`a en person ! ROFLCOPTER2k10! ( Guardian fuSioN).

- Norghug er faen meg helten! ( winds).- haha, Northug er kongen! ( Bjeerva).- hahah sykt kult av han og stille opp ( Mrck in Wonderland)

- barnskirenn ( Bob)

 
 
På forsiden nå