Rosenborg-cd om en måned

Helt siden i høst har vi hørt rykter om en ny Rosenborg-cd. 16.juni skal den endelig slippes.

Saken oppdateres.

Denne dagen spiller RBK sin siste fotballkamp før sommerferien. Samtidig lover Norske Gram å holde «slippefest» for hele byen. Sola Gundersen fra Dum Dum Boys begynte å jobbe med supporter-cd'en sist høst. Etter hvert tok Norske Gram og Ulf Riisnæs over produksjonen. Direktøren i plateselskapet, Gunnar Hordvik, forteller at dette vil bli en bred plate musikalsk sett. Han ramser opp en lang rekke kjentfolk som er med på prosjektet. Deriblant finner vi Åge Aleksandesen sammen med Tre små kinesere, Ola By Riise, Sanderfinger og Soda. Initiativtakeren Sola har også levert et bidrag i samspill med Kjernen.

- 90 prosent av materialet på plata er nyskrevet. Akkurat nå driver vi med redigering og planlegger promoteringen, sier Hordvik.

Han forteller at avtalene ennå ikke er inngått, men tror at de fleste av artistene vil stille opp på Lerkendal 16.juni. Mange har håpet plata ville komme tidsnok til å bli lansert på Lerkendal 16. mai. Denne attraktive dagen skal i stedet Olsen Brothers sin siste plate presenteres for fotballpublikumet. Underveis i prosessen har bidragsytere skumlet om at utgivelsen har tatt vel lang tid. Gunnar Hordvik er ikke enig i det. - Vi har brukt tiden til å sikre at plata blir et skikkelig kvalitetsprodukt. Det er altfor mange fotballåter som lanseres i hui og hast, hevder han.

På forsiden nå