Sandstorm på Bajazzo

I kveld gjester Ville Virtanen, best kjent som Darude, utestedet Bajazzo. Den finske musikeren står bak høstens store dansehit «Sandstorm».

Saken oppdateres.

Unge Virtanen startet sin karriere hjemme på gutterommet hvor han eksperimenterte med pc-en. Tilfeldigvis ble han oppdaget av produsenten Jaakko Salovaara som så store muligheter i Ville Virtanen som så tok kunstnernavnet Darude.

Darude spiller på Bajazzo i Trondheim i forbindelse med radiokanalen NRJs releaseparty. NRJ har over 400 stasjoner i Europa og har vært på lufta i Trondheim siden 30. oktober i år, men først i kveld arrangerer de åpningsfest for gigaradiokjedens Trondheims-avdeling.

NRJ garanterer lytterne ung musikk og har som motto at de skal spille «hit music only». I kveld vil også Trondheims-duoen Ice og dancegruppa Reset opptre. Ice gjør for tiden stor suksess med singelen «Can´t Get Over You», Reset er nå i gang med ny plate.

- NRJ henvender seg til et ungt publikum. Vi har derfor valgt å senke aldersgrensen til 18 år under arrangementet, sier Bjarne Mikael Mattson, arrangementsansvarlig på Bajazzo.

NRJ-programleder Tom Christian Lindvåg stiller som DJ og konferansier.

Mattson forteller at Bajazzo fremover ønsker å orientere seg mer mot denne typen arrangementer:

- Vi ønsker å bli mer en konsert- og club-plass. På nyåret starter vi med et nytt konsept som vi har kalt Club Delicious hvor gjestene kan bli medlem.

Mattson røper at DJ Tandu (Ayla), DJ Paul Mendez og DJ Lars Holte er noen av navnene som kommer til å dukke opp i løpet av nyåret. Nylig åpnet også Bajazzo baren «Popcorn».

Det er ikke uten grunn at Bajazzo nå satser på nye konsepter - alle de nye utestedene som har dukket opp i løpet av høsten har skjerpet konkurransen.

- Fredagene har gått dårlig for de fleste utestedene i byen. Lørdagene har gått litt bedre, men det er klart vi merker at konkurransen er blitt hardere, sier Mattson.

På forsiden nå