Gulbrandsen måtte ut i den såkalte natt-testen mot en annen eks-fotballspiller, Jan Åge Fjørtoft, men evnen til å balansere på ett ben ga fortsatt deltakelse i NRK-serien.

- Jeg ville jo videre, og det er deilig å gå videre og vinne, for jeg har jo ikke lyst til å gå ut, sa Gulbrandsen til programleder Dag Erik Pedersen etterpå.

- Det var fullt fortjent. Hun hadde mye bedre kontroll enn meg i dag, sa Fjørtoft.

Karrieren presentert

Gulbrandsen spilte i mange år for Trondheims-Ørn og ble OL-mester i fotball i 2000. Karrieren hennes ble presentert tidlig i programmet, et sikkert tegn på at man står i fare for å ryke ut mot slutten.

Hun og lagkamerat Bjørn Maaseide ble også sist i den innledende svømmeøvelsen, der lagene måtte gjennom en vannhinderbane.

- Jeg må dra hjem og lære meg å svømme ordentlig, sa Gulbrandsen.

Den neste konkurransen var bob, hvor deltakerne fikk prøve seg i fyrst Albert av Monacos egen bob-bane. Her gikk det bedre for den tidligere fotballspilleren, som sammen med eks-syklist Thor Hushovd var raskest av alle.

Utfordret

Den siste konkurransen var 5000-meter løping, hvor Gulbrandsen var på lag med Fjørtoft. Det gikk ikke så bra, og de endte på en klar sisteplass.

Fjørtoft måtte ut i natt-testen, og valgte da å utfordre Gulbrandsen, selv om det var Bjørn Maaseide som sammen med Fjørtoft sanket færrest poeng.

Hun fikk da velge hva de skulle konkurrere i, og gikk seirende ut av balanseøvelsen.