Gulbrandsen videre i «Mesternes mester»

Balanseferdighetene sender tidligere Trondheims-Ørn-spiller Ragnhild Gulbrandsen videre til en ny episode av «Mesternes mester»

Tema for episoden var lagmoral, og fotballspiller Ragnhild Gulbrandsen var først på lag med volleyballspiller Bjørn Maaseide.  Foto: Jan Kvalheim

Saken oppdateres.

Gulbrandsen måtte ut i den såkalte natt-testen mot en annen eks-fotballspiller, Jan Åge Fjørtoft, men evnen til å balansere på ett ben ga fortsatt deltakelse i NRK-serien.

- Jeg ville jo videre, og det er deilig å gå videre og vinne, for jeg har jo ikke lyst til å gå ut, sa Gulbrandsen til programleder Dag Erik Pedersen etterpå.

- Det var fullt fortjent. Hun hadde mye bedre kontroll enn meg i dag, sa Fjørtoft.

Karrieren presentert

Gulbrandsen spilte i mange år for Trondheims-Ørn og ble OL-mester i fotball i 2000. Karrieren hennes ble presentert tidlig i programmet, et sikkert tegn på at man står i fare for å ryke ut mot slutten.

Hun og lagkamerat Bjørn Maaseide ble også sist i den innledende svømmeøvelsen, der lagene måtte gjennom en vannhinderbane.

- Jeg må dra hjem og lære meg å svømme ordentlig, sa Gulbrandsen.

Den neste konkurransen var bob, hvor deltakerne fikk prøve seg i fyrst Albert av Monacos egen bob-bane. Her gikk det bedre for den tidligere fotballspilleren, som sammen med eks-syklist Thor Hushovd var raskest av alle.

Utfordret

Den siste konkurransen var 5000-meter løping, hvor Gulbrandsen var på lag med Fjørtoft. Det gikk ikke så bra, og de endte på en klar sisteplass.

Fjørtoft måtte ut i natt-testen, og valgte da å utfordre Gulbrandsen, selv om det var Bjørn Maaseide som sammen med Fjørtoft sanket færrest poeng.

Hun fikk da velge hva de skulle konkurrere i, og gikk seirende ut av balanseøvelsen.

På forsiden nå