Harald fikk råd fra mormor før han sjekket inn på Paradise hotel

Bli kjent med de tre trønderske Paradise Hotel-deltakerne.

Harald André Vanebo (22) fra Steinkjer sier at besteforeldrene hans gleder seg til å se ham på tv.  Foto: Tv 3

Saken oppdateres.

Den sjuende sesongen av realityserien Paradise Hotel startet på TV3 mandag.

15 unge kvinner og menn sjekker inn på et hotell i Mexico, for å kjempe om å stå igjen til siste dag med 500 000 kroner i kofferten. Nytt av året er at to ulike grupperinger menn inntar hotellet fra første episode, de «hvite» og de «svarte» guttene.

På TV3 sine nettsider beskrives den svarte guttegjengen som sjarmerende med sans for spillet. Den hvite guttegjengen beskrives som «hotte» og modellaktige gutter, som er ute etter lek og moro. Jentene skal etter hvert velge hvilken guttegjeng de ønsker å beholde.

Støttet av bestemødrene

Tre trøndere er med i årets utgave: Kevin, Mads og Harald Andre. Alle er medlemmer av den «hvite» guttegjengen.

Harald Andre Vanebo (22) fra Steinkjer fikk oppfordringer til å melde seg på fra - hold dere fast - bestemødrene sine.

- Mormor og farmor supergira. De har sett alle sesonger. Før jeg dro fikk jeg 40 A4-ark av dem; sånn skal du gjøre det, sier Vanebo i sin presentasjonsvideo.

Det er spesielt mormoren til Vanebo som er Paradise hotel-fan.

- Hun har studert spillet gjennom sju sesonger, og hadde klare råd på hvordan jeg burde gjøre det inne på hotellet: Kjøre på, ikke hold tilbake, skaffe en partner og stå med henne, sier Vanebo.

Om han fulgte rådene, er en annen sak.

- Jeg fulgte vel ikke rådene helt. Du kan si at jeg fant min egen greie. Om det var lurt får dere se senere, ler Vanebo.

Mads ble sentimental

22-åringen sier at kontrasten mellom vanlig hverdag og Paradise hotel er enorm.

- Det var helt surrealistisk å være med. En føler seg som en gud der inne. Opplevelsen levde helt klart opp til forventningene jeg hadde før jeg dro, sier Vanebo.

For Mads Island (21) fra Trondheim, var forventningene før Paradise noe helt annet enn hva som møtte ham.

Mads Island (21) fra Trondheim sier at forventningene hans før Paradise var noe helt annet enn hva som møtte ham er inne.

- Jeg trodde alt skulle gå lett for seg, at vi skulle spille spillet og at folk skulle reise hjem uten problem. Slik ble det ikke. Jeg ble veldig sentimental når folk jeg likte måtte dra hjem, sier 21-åringen, som jobber som selger i Trondheim.

Han har så vidt kommet inn i vanlige rutiner med jobb og trening igjen etter oppholdet i Mexico. Det største forskjellen på livet etter Paradise-deltakelse, er oppmerksomheten han har fått etter hjemreisen. Allerede før første episode er sendt, sier Island at mange legger merke til ham.

- Jeg får flere likes på Instagram og blir gjenkjent på bussen. Det har tatt av litt, allerede før første episode, sier han til adressa.no.

Han gruer seg litt til å se seg selv på tv fra og med i morgen.

- Jeg hater til og med å se Snapchat-videoer av meg selv, sier 21-åringen.

Åpen for sex på tv

I presentasjonsvideoen på TV3, sier Island at han er åpen for sex på tv. Dette står han ved den dag i dag, uten å røpe noe om hva som skjedde på hotellet.

- Sex er en helt naturlig ting for min del. Om det skjer på tv eller hjemme i senga spiller ingen rolle, sier 21-åringen.

Da han reise nedover til Mexico, oppdaget han at en god venn av ham var med i den «hvite» gjengen med ham.

Kevin Kvamvold (20) fra Levanger, spiller på samme fotballag som Island.

- Vi holdt det hemmelig en stund. Resten får dere se på tv, sier Island.

Ikke redd for konsekvensene

Kvamvold skjønte at han skulle bli tatt ut som deltaker da han sendte avgårde søknaden.

- Jeg er den typiske Paradise hotel-gutten. Jeg er kjekk. Paradise-gutter må se bra ut. Dessuten må man være god til å lyve. Det føler jeg at jeg er, sier Kvamvold, som meldte seg på uten å ha sett én eneste episode av realityserien på forhånd.

- Har du noen gang reflektert over hvilke konsekvenser Paradise-deltakelsen vil få for deg i fremtiden?

- Jeg ønsker å bli lærer, og vurderer å begynne på lærerstudiet til høsten. Jeg tror ingen vil få problemer med å ansette meg i fremtiden. Jeg er en lettlikandes kar, og jeg ser jo veldig bra ut. Også har jeg personligheten med meg, sier Kvamvold.

Løy til vennene

Da han reise til Mexico, trodde nesten hele omgangskretsen hans at han var på språkreise til England. Alle utenom én kompis og nærmeste familie visste ingenting om at Kvamvold kjempet om 500 000 kroner i et helt annet verdenshjørne.

- Flere ble mistenksomme da jeg kom hjem og var veldig solbrun. Jeg klarte å holde på løgnen, og sa bare at jeg hadde tatt veldig mye solarium i England, sier Kvamvold.

I presentasjonsvideoen, sier Kvamvold at han skal prøve å «fucke opp» så mye som mulig.

- Planen var å lage drama på hotellet. Jeg tenkte at jeg ikke ville få noe problem med å dolke folk i ryggen. Jeg prøvde dette, men ting gikk ikke helt etter planen. I ettertid har jeg funnet ut at jeg burde lagt en litt annen plan, sier Kvamvold til adressa.no.

Mads Island (21) fra Trondheim er én av tre trønderske Paradise hotel-deltakere. 
    
      (Foto: Tv 3)

Mads Island (21) fra Trondheim er én av tre trønderske Paradise hotel-deltakere.  Foto: Tv 3

- Jeg er den typiske Paradise-gutten, sier Kevin Kvamvold (20) fra Trondheim. Han hadde ikke sett én eneste episode av Paradise hotel da han meldte seg på. 
    
      (Foto: Tv 3)

- Jeg er den typiske Paradise-gutten, sier Kevin Kvamvold (20) fra Trondheim. Han hadde ikke sett én eneste episode av Paradise hotel da han meldte seg på.  Foto: Tv 3

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå