Paradise-forholdet varte en uke

Mari Heggen og Petter Holbakken ble sammen etter at de kom hjem fra Mexico. Nå er det slutt.

Saken oppdateres.

Forrige helg meldte flere nettaviser at de to Paradise Hotel- deltagerne hadde blitt kjærester. Men lykken ble kortvarig for de to realitydeltagerne.

- Vi har bestemt at vi ikke lenger er sammen. Vi gikk alt for fort frem, så nå er jeg singel igjen, sier Byåsen-jenta.

Flytter

En av grunnene til at forholdet sprakk, var at det snart blir stor avstand mellom de to. Mari har planer om å flytte til Oslo om kort tid, hvor hun blir samboer med Paradise-kollega Karoline Berget. Petter bor på sin side i Trondheim, hvor han studerer.

- Det ble derfor litt vanskelig å begynne på et nytt forhold med så lang avstand, sier 20-åringen. Hun forsikrer at de to fremdeles er gode venner.

Drama i Paradise

I mandagens episode var det imidlertid en annen gutt som fikk Maris fulle oppmerksomhet. Niklas, som siden starten har vært Tine Helle Valles partner, og Mari ble filmet mens de kysset heftig - noe som førte til at Tine ble oppløst i tårer.

- Da jeg var der inne fikk jeg ikke inntrykk av at Tine likte Niklas så godt som hun tydeligvis gjorde. Det var trist å se at hun ble så lei seg, og jeg fikk dårlig samvittighet, forteller hun. Etter gårsdagens episode var hun forberedt på å få mange negative reaksjoner, men disse har uteblitt.

- Heldigvis. De fleste støtter meg, og mener det var Niklas som burde ha tatt mer hensyn, sier hun lettet.

Mye oppmerksomhet

Jenta fra Byåsen har riktignok fått merke økt oppmerksomhet etter at hun sjekket inn på realityhotellet for et par uker siden.

- Jeg er vel oppe i 1000 venneforespørsler på Facebook nå. Det er ganske sykt, for jeg føler meg ikke som kjendis. Men jeg godtar ikke forespørsler fra folk jeg ikke kjenner, forsikrer hun.

 
 
        
            (Foto: TV3)

  Foto: TV3

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå