Vant bare kjæreste

Trønderen Christian Jørgensen trodde han snart ville glemme kameraene i «Singel 24-7» bunkersen på Fornebu. Det hadde han helt rett i.

Saken oppdateres.

Torsdag kveld var det finale i realityserien «Singel 24-7», som langt fra har blitt noen suksess i likhet med produsent Lasse Hallbergs forrige realityprosjekt «Big Brother». Med et snitt på 94 000 seere innrømmer TV3 at satsingen ikke har innfridd forventningen, men TV3-sjef Hein Espen Hattestad sier i dag til Kampanje at det heller ikke blir karakterisert som noen fiasko. Målet var minst 100 000 seere i snitt, og seerskaren har svingt fra 252 000 seere på premierekvelden til 27 000 seere på det laveste.

Dyneløfting

Torsdag kveld var det direktesendt finale fra Fornebu, og trøndernes representant i realityhuset, Christian Jørgensen, var en av dem som røk først ut. I forkant av tv-serien uttalte han til Adresseavisen at han ikke var bekymret for overvåkningen i huset:- Jeg kommer til å være veldig obs på kameraene de første par dagene, men glemmer dem sikkert ganske kjapt, sa Christian.

Det har han nok rett i, for etter å ha kommet ut av bunkersen torsdag kveld, fikk tv-seerne oppleve en kavalkade fra hans opphold som inkluderte både fyllefester og humpende dyneaktivitet. I to måneder har han vært fulgt av 40 kameraer og 86 mikrofoner.

- Jeg var sikker på at jeg ikke skulle gjøre det og det, men tar ikke så langt tid før du glemmer at kameraene er der 24 timer i døgnet. Men vi har vel ikke gjort noe folk ikke har gjort før - bortsett fra at det var på tv, sa Christian i går kveld.

Fikk kjæreste

Selv om toppremien ikke ble hans, kom ikke Christian tomhendt ut av «24-7»-huset. Han har nemlig blitt kjæreste med Maria i huset, og paret endte sammen på femteplass i konkurransen. Selv har Christian flere ganger vurdert å forlate realityserien, men på finalesendingen sa han at det var kjærligheten til Maria som holdt ham igjen.Vinnerpar Paret Malin og Yann fra Fredrikstad og Stavanger gikk til topps i konkurransen, og de lovte å dele premien likt mellom seg.
 
Christian Jørgensen fra Trondheim vurderte å trekke seg fra «Singel 24-7», men ble igjen da han forelsket seg i Maria Ødemark (under). Foto: TV3 

Christian Jørgensen fra Trondheim vurderte å trekke seg fra «Singel 24-7», men ble igjen da han forelsket seg i Maria Ødemark (under). Foto: TV3 

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå