Trønderjente inn i Big Brother-huset

Irene Halle (22) er mor, modell, stjørdaling og snart Big Brother- deltaker.

Saken oppdateres.

I kveld presenteres Irene Halle (23) fra Stjørdal for «Huset». Hvorfor hun ble plukket ut vet hun ikke helt. Hun og venninna hadde oppdaget at de kunne melde seg på over internett.

- Det var egentlig bare på gøy, jeg trodde aldri jeg skulle bli plukket ut, og det var egentlig ikke noe ønske jeg hadde. Bare en tullete greie for å si noe om hvor provosert jeg var, mener Irene som melde seg på etter å ha blitt provosert av de andre deltakerne.

Utfordrer seg selv

- Den eneste grunnen til å være med nå er for å finne ut hva som er vitsen, sier Irene, som ikke har noen spesielle planer for deltakelsen sin.

- Du er klar over at du kommer til å hete Big Brother-Irene heretter?

- Hehehe! Det høres skikkelig sært ut! Det har jeg ikke tenkt på i det hele tatt. Kommer nok noen kommentarer, men Stjørdal er så lite, så jeg tror ikke så mange kommer til å si noe særlig. De vil nok ikke bry seg.

Morsrollen

Mest pes forventer Irene å få i forhold til at hun "forlater" sin datter på fem år.

- Jeg kommer sikkert til å få kritikk for det, men det er jo massevis av fedre som er med hvert år. Vi skal jo være så likestilte nå. Derfor blir jeg skikkelig sint hvis noen mener jeg ikke kan være med bare fordi jeg er kvinnfolk. Jeg har sagt til henne at jeg skal være borte en stund, og hun skal være hos faren sin. Der har hun søsken, så hun tar ikke dette hardt.

Modellhverdagen

Irene Har uansett vært med på reality før og vet hvordan hverdagen blir.

Hun deltok i første sesong av «Supermodellen» på TV Norge.

- Men jeg kom ikke så langt, bare til åttendedelsfinalen. Likevel syntes jeg det var en prestasjon i seg selv å blir plukket ut blant tusen søkere.

Les mer om Irene Halle i Adresseavisen i morgen

 
        
            (Foto: TVNORGE)

  Foto: TVNORGE

På forsiden nå