Angrer brystoperasjonen

- Så vondt at det ikke er verdt det, sier BB-Jessica.

Saken oppdateres.Big Brother - Jessica vet å gi TV-seerne valutta for pengene. Allerede før hun gikk inn i BB-huset så forkynte hun at om hun vant så skulle pengene gå til å forstørre brystene.Nå har pipen fått en annen lyd.- Om jeg hadde vist hvor vondt det ville gjøre så hadde jeg ikke gjort det, sier Jessica Lindgren ( 21) til expressen.se i dag.

- Det kjennes om om jeg har blitt påkjørt av en traktor.Det var sist uke at Jessica la seg under kniven i Stockholm for å få lagt inn 800 gram silikon i brystene. I dag er angeren til å ta og føle på.

- Jeg vil advare andre kvinner mot å gjøre det samme, sier Jessica som nå går på en kur av penecilin og smertestillende for å klare å holde ut.- For min egen skyldJessica har villet forstørre brystene sine i en årrekke. Og hun har i lengre tid lekt med tanke på få nok penger til en operasjon.

- Jeg ville gjøre det for min egen skyld, sier BB-stjernen. - Robin ( Jessicas samboer) liker meg for den jeg er. Og han har uansett ikke så mye til overs for silikonpupper.Men selv om Robin sannsynligvis har full utsikt til Frk. Lindgrens nye...(kremt) .attributter, så har ikke familien fått ta del i nyheten ennå.

- Det vil neppe komme som noe sjokk på dem, sier Jessica.

 
        
            (Foto: scanpix)

  Foto: scanpix

På forsiden nå