Det er klart for en ny sesong av tv-programmet «Jakten på kjærligheten», og da skal en trøndersk sauebonde søke etter kjærligheten. Datteren til Arne-Egil Botnan som meldte ham på tv-programmet.

- Hun syntes vel at jeg hadde det altfor godt her på gården. Jeg har et fantastisk liv her men må innrømme at lengselen etter en kjæreste har vært der en god stund, men de kommer jo ikke akkurat og ringer på døren. Med hele Norge som «nedslagsfelt» håper jeg sjansene mine er større, sier Arne-Egil Botnan i en pressemelding fra TV2.

Botnan beskriver seg selv som en utadvendt person, som er glad i sport. Om sommeren sykler han og om vinteren kjører han snøscooter-cross.

Saueklipping

På gården har han et mekanisk verksted i tillegg til å drive med sauer.

- Jeg er utdannet mekaniker og elsker å skru på alt med motor. Da er det fint med et eget verksted på gården. Men på våren og høsten er det saueklipping som gjelder, sier Botnan.

Eneste trønder

Sauebonden er en av seks bønder som jakter på kjærligheten i den nye sesongen, og han er den eneste trønderen i årets sesong. Botnan synes det er vanskelig å beskrive hvordan drømmedama ser ut, men aktiv må hun være.

- En sprek dame som er ung til sinns og villig til å ta i et tak. Jeg tror det dekker det meste, sier Botnan i pressemeldingen.