Thomas er årets mest lovende artist

Og i mars slipper The Voice-vinner Thomas Løseth (29) singel og album.

Thomas Løseth vant Utawardsprisen for årets mest lovende artist

Saken oppdateres.

- Jeg må si tusen takk til alle som har stemt. Jeg skal gjøre mitt beste, sa en smilende Løseth fra scenen da han mottok prisen på Byscenen i Trondheim.

LES OGSÅ: Fullt hus på Ut-Awards

Han sto allerede klar til å gå på scenen for å spille da han ble utropt til vinneren i kategorien "mest lovende artist", i sterk konkurranse med Nadia Warholm og 17 år gamle Gerald Ofori, som også opptrådte like før.

Stortalentet Gerald Ofori på scenen under UtAwards 2017.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

 

- Snudd på hodet

- Jeg er så glad nå, fastslo Løseth, som for anledningen var ikledd sort skinnjakke, akkurat som under opptredenen på Fornebu, da han vant musikkkonkurransen på Tv2.

Han forteller til Adresseavisen at han ble tatt helt på sengen av prisen. Så overrasket ble han at det var vanskelig å takke.

Løseth snakket også om hvordan livet er helt endret etter den dagen i desember.

Her kan du se bilder fra Ut-Awards

- Det er egentlig snudd helt på hodet. Jeg ga meg selv tid til å sats på musikken frem til jeg var tretti. Men jeg vurderte å slutte og få meg utdannelse, så skjedde dette, sier 29-åringen.

Thomas Løseth med prisen på scenen.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

 

Album i mars

Nå er det knapt nok tid til annet enn musikkarrieren.

- Pågangen har vært helt enorm. Jeg driver fortsatt og sorterer tilbud, sa Løseth, som under prisutdelingen spilte en coverversjon av Coldplays "Everglow".

Planen er å gi ut både singel og album med eget materiale i løpet av kort tid.

- Det kommer etter planen i mars, sier Løseth.

Glad vinner. Thomas Løseth fra Fannrem ble kåret til årets mest lovende artist etter å ha gått til topps i Tv2s The Voice. 
        
            (Foto: Sebastian S. Bjerkvik)

Glad vinner. Thomas Løseth fra Fannrem ble kåret til årets mest lovende artist etter å ha gått til topps i Tv2s The Voice.  Foto: Sebastian S. Bjerkvik

På forsiden nå