Diskoteket ble av Adresseavisens lesere kåret til Årets trønderske utested under Ut-Awards 2017.

- Hadde jeg visst at jeg skulle ta imot pris så hadde jeg kledd på meg skikkelig. Jeg ville hatt på meg skjorte og knyttet skoene, sa Nyarkoh da han tok imot prisen sammen med to av medeierne

Han innrømmer til Adresseavisen at det var vanskelig å holde takketalen.

- Akkurat nå er jeg litt skjelven. Men det er utrolig gøy å få denne prisen. Jeg trodde kanskje vi var litt for sære, sier Nyarkoh.

Sellanraa årets kafé

En overlykkelig Sellanraa-medeier Tore Øverleir takket for prisen da kafeen utropt til Årets Kafe, stemt frem av Adresseavisens lesere.

Dette er kjempestas, sier Tore Øverleir. Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Fra scenen snakket han om at de fem medeierne tidligere har jobbet i ulike typer konsepter. For bare ett år siden startet de sitt eget. Det er nå definitivt en suksess.

Her kan du se bilder fra Ut-Awards

- Dette er så stas. Nå blir det champagne og feiring. Vi skal ta til oss dette litt, sier Øverleir til Adresseavisen.

- Dere er superheltene

En rørt Mette Evensen fra Røst teaterbistro takket alle som har stemt på dem fra scenen da hun tok imot prisen for Årets trønderske restaurant.

Årets trønderske restaurant. Røst, her ved Mette Evensen (midten). Sammen med kollegene Ida Von Stoltz og Martin Hovdal. Foto: Sebastian S. Bjerkvik

- Dette er klippene i livet mitt, sa Evensen henvendt til Ida Von Stoltz og Martin Hovdal, som sto på scenen sammen med henne.

- Tusen takk til alle som har stemt og takk til alle som har stått på. Dere er superheltene, sa Evensen.