Signert onsdag 27. januar 2016

Drømmen om en større lekegrind

Politikk er ikke å være en heiagjeng for alt som er trøndersk.

«Vi har nettopp vært gjennom Trøndelagsmøtet – den årlige seansen hvor storfolk fra nord og sør møtes, slår hverandre hjertelig på ryggen og utveksler gjensidige forsikringer om egen betydning. Møtet gir rikelig adgang til å spille «bullshitbingo», skriver Lars Fredrik Øksendal. På bildet: Fylkesrådsleder i Nord-Trøndelag Anne Marit Mevassvik og fylkes ordfører i Sør-Trøndelag Tore O. Sandvik under Trøndelagsmøtet. 

Jeg har fortsatt venner igjen i Trøndelag. Begge står jeg i fare for å miste. Likeledes kan alt jeg her skriver føres tilbake til ett punkt, i 1991, da min drøm om å bli fylkespolitiker ble knust av nominasjonsmøtet til ST Høyre. Bitterhet er kanskje ikke så bra, men er en ledestjerne det også.