Podkast

- Vi lever i et diagnosesamfunn

Noen ganger må vi spørre oss hva som er galt med samfunnet vårt.

Saken oppdateres.

Professor Aksel Tjora fra NTNU kastet denne uka brannfakkelen at det er for lett å gi diagnosen ADHD til «vanskelige» barn, og tar debatten i podkasten OmAdressert. Er det samfunnet eller er det menneskene det er noe galt med? Panelet er også innom debatten om hvor campus i Trondheim bør ligge. Er en gondolbane svaret på byens utfordringer?

Panelet spør om årets eksamen var et bomskudd eller om det minste vi kan kreve av våre ungdommer er at de tenker selv. Spillet om Trøndelag forbigås heller ikke i stillhet og panelet avslører hvem de tror blir Trøndelags neste fylkesordfører. 

Og hva er det egentlig med Trondheims politikere og pupper og pils?

Les også kommentaren «Ibsens ripsbusker til eksamen»

Professor Aksel Tjora er gjest sammen med det faste panelet Stian Wallum, Terje Eidsvåg og Tone Sofie Aglen.

Du kan abonnere og lytte til podkasten via iTunes

Vil du høre episoden kan du trykke på denne linken, eller på bildet under.


På forsiden nå