OmAdressert

Trønderfest i Royal Albert Hall

Blir Åge Aleksandersens konsert i Royal Albert Hall en patetisk trønderfest i Londons gater, eller en kul makering av trønderrockens utvikling?

Saken oppdateres.

Det er hovedtema i denne ukas utgave av «OmAdressert».

Politisk redaktør Tone Sofie Aglen, kulturkommentator Terje Eidsvåg og kommentator Jonas Skybakmoen møter journalist Harry Tiller til samtale rundt denne ukas nyhetssaker.

Foruten å diskutere konserten i Royal Albert Hall er panelet bekymret for prøveprosjektet om jakt på kongeørn på Fosenhalvøya som Stortinget åpnet for denne uka. Fraværsgrensen i den videregende skolen som har vært gjenstand for politisk spill og drakamp og sykefraværet i Trondheim kommune står også på dagsorden.

Byutvikling i Trondheim skaper debatt og krangel nok en gang. Denne uka har det handlet om politikernes slakt av utbyggerne på Øvre Rotvoll sine planer for hvordan området best kan bygges ut. Striden rundt plasseringen av Jakobsli skole har også vært et hett tema denne uka. På Overvik har utbyggerne fått politisk støtte til å flytte skolebygget ut av området, og heller plassere skolen på naboeiendommen. Det fører til at utbyggerne kan tjene enda mer penger. Panelet diskuteterer om det er pengene eller politikerne som styrer byutviklingen i Trondheim.

Du kan lytte på «OmAdressert» via iTunes

Vil du streame gjennom Soundcloud kan du bruke denne linken, eller trykke på bildet nedenfor denne teksten.


 
På forsiden nå