Debatt

«Det lønner seg ikke å være romantisk og snill med jenter»

Dette innlegget er fra en ung gutt som sliter med å forstå seg på hva som gjør at jenter liker gutter.

Ungt par: Dette innlegget er fra en gutt som alltid blir avvist av jenter, selv om han mener han alltid er snill og behandler de med respekt.  Foto: May Frank,, NTB scanpix

Saken oppdateres.

Jeg skriver dette i full tilstand. Jeg er 19 år! Jeg har vært snill og grei med jenter i hele mitt liv. Helt siden barneskolen. Så lenge jeg husker. Jeg er en middelklassegutt, kanskje ikke den kjekkeste i klassen, men ikke stygg heller. Jeg har alltid respektert jenter og brydd meg om dem. Jeg har alltid vært helten deres, men ikke noen de kunne elske.

De ønsket seg badboys, gutter som liker å feste hver eneste helg. Gutter som liker å kjøre Audi, BMW eller hva som helst! Kanskje jeg ikke eier noen av disse bilene, men jeg har et hjerte som er veldig snilt og brenner for kjærlighet. Hittil har jeg prøvd meg på mange jenter jeg kjenner, men har blitt avvist av mange av dem.

Debatten om Tax-free engasjerer: «Det er lite å vinne, men mye å tape om taxfree-ordningen fjernes»

Det var en jente i 10. klasse jeg gikk med som var veldig pen og jeg elsket henne dypt inne i meg, men når jeg prøvde å bli nær henne så holdte hun avstand. Så tenkte jeg: Ok, jenter liker jo badboys, gutter som drikker hver helg, gutter som ikke bryr seg om noen ting.

Så jeg ble venner med folk som var badboys. De drakk hver helg og hooket hele tiden! Det funket litt, jeg har «gjort ting», med en jente en gang, men det var ikke den følelsen jeg var ute etter. Jeg var ute etter virkelig kjærlighet! Slik var ikke den gjengen der. Så jeg sluttet å feste. Siden den gang har jeg vært helt alene for meg selv, og det er ikke bra. Ensomhet ikke beregnet for mennesker. Det er veldig synd å være alene. Det er ikke artig å ikke kunne dele livet med noen. Jeg har alltid hatt respekt for jenter og vil fortsette å ha det.

Jeg skriver dette fordi jeg i går var på «date» med ei jente som jeg ikke kjente, og hun dumpa meg. Var jeg ikke romantisk nok til å ta henne på date? Var jeg dum nok til å ta med mat og drikke til oss? Var jeg dum nok til å tro at noen vil gå i samme stiene som meg? Var jeg dum nok til å ta initiativ for å be henne ut på date? Hva har verden blitt? Betyr ikke kjærlighet noen ting for jenter lengre? Er kjærligheten død? Hva er det jenter egentlig vil?

Mer debattstoff: Regjeringen vil styrke Stiklestad

Innlegget skriver jeg fordi jeg var på date i går med et av de vakreste menneskene jeg har sett i mitt liv. Med en gang jeg så henne betydde hun noe for meg. Vi hadde det så gøy sammen. For et minne. Jeg kjørte henne hjem og alle var fornøyde. Jeg ga henne et kyss på kinnet og forlot hjemmet hennes. Kom hjem storfornøyd med meg selv. Snakket med henne på snap, noe jeg vanligvis hater, og ønsket henne god kveld. Nå har jeg ikke hørt noe fra henne siden da! Hun har blokkert meg på Facebook, Snapchat og alle sosiale medier? Hva er feilen? Er det fordi jeg er veldig følsom? Er det fordi jeg setter pris på folk og deres meninger


Kanskje dette innlegget ikke gir mening, men jeg prøver å nå en jente som har revet mitt liv i to deler! Til alle der ute, det lønner seg ikke å være romantisk og snill med jenter.

Les også: «Ja, jeg ville valgt den samme utdannelsen om jeg fikk velge på nytt»

På forsiden nå