Podkast

Konserter er blitt møteplasser for fulle femtiåringer

Det har skjedd et paradismeskifte i Trondheim som konsertby, mener Adresseavisens faste panel.

Saken oppdateres.

Er løpet kjørt for Trondheim Spektrum eller er det fortsatt mulig at den omstridte storhallen blir bygd et annet sted enn Øya? Debatten har rast i sommer og byens ledende politikere forutså neppe det store engasjementet i saken.

Venstrepolitiker og musikkelsker Erling Moe er gjest, og diskuterer klimaet i trondheimpolitikken sammen med kulturkommentator Terje Eidsvåg og politisk redaktør Tone Sofie Aglen. Moe løfter på sløret og avslører hvorfor Venstre byttet side etter valget i Trondheim.

Panelet oppsummerer konsertsommeren i Trondheim og konkluderer med at det har vært et paradigmeskifte. Men hvorfor bruker vi trøndere 900 kroner på en konsertbillett når vi uansett bare skravler og drikker øl?

Podkasten OmAdressert er tilbake etter en lang sommerferie. Samtalen ledes av Stian Wallum, leder for samfunnsavdelingen i Adresseavisen.

Du kan abonnere og lytte til podkasten via iTunes

Vil du høre episoden kan du trykke på denne linken, eller på bildet under.


På forsiden nå