Signert

- Vi er 30, 40, 50, 60, 70 og 80 år. Her er det mye å utforske, spørre om og tulle med

Hun samlet oss som fyller runde år. Det ble en annerledes kveld med kvinner på tvers av generasjoner. En kveld jeg vil huske for resten av livet.

Feiring: 70-årsjubilanten samlet kvinner på tvers av generasjoner. Temaene fløt over i hverandre og vi lo, vi gråt, vi var grunnleggende uenige og vi var fascinerte av hverandre, skriver Signert-forfatteren. Samlet i sofaen er f.v. 40-åringen, 50-åringen, 60-åringen, 70-åringen (jubilanten) 80-åringen. Liggende foran: 30-åringen.   Foto: EINAR BITUSTØYL

Her forleden dag var jeg på et arrangement på et av de store hotellene i byen. Under toalettbesøket og en rask sjekk i speilet, ble jeg oppmerksom på jenta/dama ved siden av meg. Jeg kjente straks igjen ansiktet hennes. Det gikk nokså raskt rundt i hjernen min og jeg fikk plassert henne – altså kartlagt hvor jeg hadde henne fra og hva hun het.