OmAdressert:

- Dette var årets dummeste politiske utspill

Kommentator Terje Eidsvåg har lite til overs for Sp-leder Trygve Slagsvold Vedums utspill om NRK-streiken denne uka.

Terje Eidsvåg, Tone Sofie Aglen og Harry Tiller gir deg denne ukas oppsummering i podkasten «OmAdressert». 

Saken oppdateres.

- Utspillet om å ta en pause i NRK-streiken for å sende barnetoget på TV er trolig årets dummeste politiske utspill. Trygve Slagsvold Vedum hadde ikke sitt aller stolteste øyeblikk da han kom med den uttalelsen, sier Terje Eidsvåg i denne ukas «OmAdressert.»

Streiken i NRK er ett av temaene som vårt faste panel diskuterer i denne ukas podkast.

Frafallet i Ap

Avisene har ellers vært fulle av nyhetene om sentrale politikere i Trondheim og Trøndelag Ap som nå takker nei til en ny periode som folkevalgte. Bråket i partiet ser ut til å ha dempet motiavasjonen for å drive med politikk, og det blir diskutert i denne episoden.

Over hele Europa begynner folk å bli lei av turismen, både i København, Barcelona og Dubrovnik reagerer innbyggerne på at turistene overtar byen. Turismens skyggesider opptar panelet denne uka.

Filmfestival og ski-VM

Terje Eidsvåg har vært på filmfestival i Cannes, og i «OmAdressert» får du høre mer om hva som foregår bak kulissene på verdens største filmfestival.

17. mai ble det kjent at Trondheim ikke får arrangere VM på ski i 2023. I podkasten får du høre hva våre podkastere mener Trondheim bør gjøre nå.

Du kan høre siste og tidligere episoder av «OmAdressert» ved å klikke på denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i denne saken.

Bruker du iTunes så finner du «OmAdressert» ved å trykke på denne lenken.


 
På forsiden nå