OmAdressert:

- Sangen har ført til at mange nå vil bli trøndere

- Den nye sangen om Trøndelag har vært en suksess, også utenfor Trøndelag. Det er veldig mange som nå skulle ønske at de kan bli trøndere.

Lasse Berre er gjest i denne ukas podkast. Sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller diskuterer han blant annet sangen om Trøndelag og trøndersk kultur og identitet.   Foto: Richard Sagen

Saken oppdateres.

Det sier Lasse Berre. Han er gjest i denne ukas utgave av «OmAdressert.» Lasse Berre har vært med på prosessen for å lage den nye trøndersangen, etter en bestilling av Trøndelag fylkeskommune. Sangen, og særlig videoen, har blitt en kjempesuksess og har over en million visninger på sosiale medier allerede.

- Den har slått alle rekorder. På fylkeskommunens sider har de aldri opplevd lignende trafikk, sier Berre.

Se videoen: Klikk her for å se videoen og sangen «Trønder»

Sangen og videoen er laget for å samle Trøndelag etter at Nord- og Sør-Trøndelag ble ett fylke fra årsskiftet.

Fotball-VM har rullet igang, og titteldforsvarer Tyskland gikk på et tap mot Mexico i sin åpningskamp. I denne epsioden får du høre hva våre podkastere mener om VM så langt, og hvem de holder som favoritter.

Arbeiderpartiets problemer fortsetter. Støre har vært i Trøndelag og nå legger Trond Giske ut på en såkalt «sommerturné» for å bygge opp et skadeskutt parti fra grasrota. Heller ikke denne utgaven av «OmAdressert» er Ap-fri sone.

Du kan lytte til «OmAdressert» via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes så finner du «OmAdressert» via denne lenken.


 
På forsiden nå