Ti problemer Arbeiderpartiet må løse

Ap-ledelsen prøvde å virke optimistiske, men kroppsspråket deres røpet hvor dårlig det egentlig står til.

De lignet smått på et brudepar som kom skridende inn til sin egen pressekonferanse, men oppførte seg mer som de skulle i sin egen begravelse.   Foto: Roald, Berit, NTB scanpix

De lignet smått på et brudepar der de kom skridende inn til sin egen pressekonferanse, men oppførte seg mer som de skulle i sin egen begravelse. Tirsdag oppsummerte partileder Jonas Gahr Støre det siste halve året for Arbeiderpartiet sammen med nestleder Hadia Tajik og partisekretær Kjersti Stenseng. – Jeg har tro på at Arbeiderpartiet vil løfte seg, sa Støre. Det er populært å gi Ap råd om dagen. Her er i så fall ti problemer partiet må ordne opp i. NB: Lista er ikke uttømmende og kan lett gjøres lengre.