OmAdressert

Hva skal vi tåle av sterke meninger?

Håkon Bleken kom denne uka med en grusom salve mot Trondheim Spektrum, ordfører Rita Ottervik og KrFs Geirmund Lykke. Vårt podkastpanel er opptatt av debattkulturen og hva maktpersoner skal tåle av kritikk.

Terje Eidsvåg, Tone Sofie Aglen og Harry Tiller gir deg denne ukas utgave av «OmAdressert».  Foto: Ole Ekker

Saken oppdateres.

Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller oppsummerer nyhetsuka i denne episoden av podkasten «OmAdressert».

Debatten om Trondheim Spektrum går fortsatt høyt i byen. Håkon Blekens angrep på det politiske flertallet og i særdeleshet ordfører Rita Ottervik og KrFs Geirmund Lykke har ført til reaksjoner. I denne podkasten kan du høre hva vårt panel mener om Blekens argumentasjon og om debattkulturen generelt.

Varslersaken mot skolebyråd i Oslo, Inga Marte Thorkildsen, har skapt stor ståhei i media. Politisk redaktør Tone Sofie Aglen er forundret over hvor ulik virkelighetsoppfatning en slik sak kan ha blant ulike grupper i samfunnet.

Høyre og en rekke andre partier i Trondheim leter etter gamle og nye navn å fylle sine lister med foran kommunevalget neste høst. Våre podkastere gjør seg sine betraktninger om det.

Situasjonen for handelsstanden i Midtbyen er et tema «OmAdressert» stadig vender tilbake til. Terje Eidsvåg har gjort seg sine tanker om Midtbyen den gangen folk strømmet til byen for å handle plater på Playtime. Kanskje dagens butikker har noe å lære av de gamle?

Du kan høre «OmAdressert» ved å klikke på denne lenken, eller på bildet nederst i artikkelen.

Bruker du iTunes så finner du «OmAdressert» via denne lenken.


 
På forsiden nå