OmAdressert:

- Trondheim har ikke lykkes med sin byutvikling

- Helt siden jeg kom til Trondheim på 90-tallet har jeg følt at Trondheim ikke har lykkes helt med sin byutvikling.

Avtroppene teatersjef Kristian Seltun er ukas gjest. Omadressert er ute med ukas episode. Med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.   Foto: Espen Bakken

Saken oppdateres.

Det sier Kristian Seltun. Den avtroppende teatersjefen ved Trøndelag teater slutter etter ni år i sjefsstolen. Han er gjest i ukas podkast.

Seltun sier han har blitt glad i Trondheim og Trøndelag, men mener det er er mye som kunne vært gjort for en bedre utvikling.

- Trondheim har et universitet som ligger langt utenfor sentrum. Det snakkes stolt om Trondheim som studentby, men studentene holder til i en bunkers på Elgseter der de egentlig har alt de trenger. De trenger ikke engang å gå ut. Da jeg drev Avant Garden var jeg veldig frustrert over det, sier Seltun.

Situasjonen i rikspolitikken, med forlik om statsbudsjettet og dårlig stemning mellom KrF og Frp etter taxfree-slag i Stortinget, meningsmåling som viser opptur for Ap i Trondheim og ny Rosenborg-sang foran cupfinalen er andre tema når Kristian Seltun møter Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller til samtale.

Du kan lytte til «OmAdressert» ved å klikke på denne lenken, eller på bildet nederst i denne artikkelen.

Bruker du iTunes så finner du «OmAdressert» ved å klikke her.


På forsiden nå