Den vanskelige penisstørrelsen

Hva er dine tanker om penisstørrelse?

Saken oppdateres.

«Hei Eva!

Jeg er så sliten og lei meg fordi jeg igjen har kommet i en forferdelig krangel med kjæresten. Han har gjort det slutt og denne gangen er det alvor. Hans problem slik han ser det er at hans penis er for liten, men det har aldri vært et problem fro meg. Jeg er fornøyd med han og vårt sexliv, og selv om jeg har forsøkt uttalige ganger å si dette, så merker jeg at det virker som han ikke tror meg. Det virker som han ikke vil at jeg skal like ham. Og nå har ha forlatt meg og jeg er så veldig knekt. Hva kan jeg si eller gjøre?»Penisstørrelsen er vært et tema menn alltid kommer tilbake til, og de er ikke mange år før de begynner å sammenligne seg med andre og tenker at det som finnes der mellom bena ikke holder mål.

Noen tenker såpass negative tanker rundt dette at de ødelegger for den gode flørten og svermeriet, for intimiteten og seksualiteten, og for selvbildet.

Kvinner sliter også med det at kroppen føles feil på noe vis.

For å ha et godt liv, et godt samliv, parliv der seksualitet er en naturlig ingrediens, er det alfa og omega at vi tillater å bli glad i egen kropp.

Hvilke erfaringer sitter du med selv på godt og vondt?

 
 
På forsiden nå