I løpet av våren 2014 kommer det 14 nye bompunkter i Trondheim, i tillegg til de sju som allerede er i dag. Bussprisene har gått opp til 50 kr pga. at flere har begynt å ta buss, dette gir ikke mening hvis målet er at man skal skåne miljøet og ha et bra busstilbud i Trondheim. Hele miljøpakken er bare en stor svindel og en smart måte å tjene penger på. Det verste må være at bompengene til nå ikke har blitt brukt til å finansiere veier! Men heller til å lønne de som jobber med dette. Samt kommer også veiavgift og årsavgift m.m.

Jeg skjønner ikke hvordan folk bare kan stå og se på at staten bare håver inn store summer som havner i feil hender. Hvordan klarer land som Tyskland å ha en så ekstrem god standard på veiene uten bompenger.

Våkn opp og innse fakta! Tenkt litt og vurder, lever vi i et kommunistisk land? Avgift på avgift må vi betale skatter og moms, og vi tror vi har det så meget bra. Har vi det? Ja vi har gratis skole og sykehus, men ikke glem egenandel hos legen og medisiner. Hvis vi sammenligner med andre land så blir vi ranet av staten.

Hvorfor kan ikke drivstoffprisene være lavere når det er ressurser vi er rike på! Og fisk skal være overpriset til tusen pga. at vi har så mye av det. Mens det selges til mye lavere priser til for eksempel Japan.

Vil påpeke at Norge er verdens rikeste land, men med et folk som sliter for å klare seg.

Emrah (20)