22 fikk svi etter p-kaos under Skandia cup, skriver Adressa. Tallet er nok vesentlig høyere enn 22. Selv tok jeg (og mange andre) sjansen på å parkere ved Haakon VIIs gate 11b hvor flere butikker holder til. Siden det var søndag og alle butikker var stengt, trodde jeg det måtte være greit å benytte parkeringsarealet her. Det var det ikke!

Da jeg etter endt turnering for min datter kom tilbake til bilen lå det en gul lapp på frontruta med krav om å betale 600 kr for feilparkering. Begrunnelsen var at det er forbudt å benytte parkeringen utenom butikkenes åpningstid! Det skal sies at jeg fant et diskret skilt ved innkjørselen hvor dette var opplyst da jeg begynte å lete. Hvorfor parkeringen ikke kan benyttes når butikkene er stengt, er for meg likevel en gåte. Hvilke problemer skaper dette for butikkene?

Hadde det vært lørdag (eller øvrige dager når butikkene er åpne) hadde dette vært fullt forståelig, men på en søndag? Som en «gjenytelse» har jeg bestemt meg for å boikotte disse butikkene i framtiden og heller handle andre steder. Oppfordrer alle andre som også fikk bot på søndag til å gjøre det samme. Jeg registrerte en gul lapp på ganske mange biler da jeg kjørte hjem.

Far til Freidig-spiller

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter