Det sier politisk redaktør i Adresseavisen, Tone Sofie Aglen, i denne utgaven av podkasten OmAdressert.

Krangelen i Ap fortsetter, og de stadig nye utspillene opptar vårt faste podkastpanel. I Trondheim sliter Ap med rekrutteringen til de politiske vervene.

- Jeg føler at denne podkasten er i ferd med å bli en sånn Ap minutt for minutt podkast. Men det har i alle fall ført til at flere interesserer seg for hva som skjer i Aps fyrtårn. I 10 år har Trondheim vært det kjedeligste politiske landskapet på jord, men nå har mange skjønt at det er i Trøndelag det skjer, sier Aglen.

I tillegg til nye krangler i Ap er vårt panel opptatt av fylkesordfører Tore O. Sandviks utspill om nynorskens plass i skolen. Sasndvik har skapt enor debatt etter utspillet sitt denne uka.

Fortetting i eplehagene engasjerer og skaper store konflikter over hele byen. I denne epsioden av OmAdressert kan du høre hva våre podkastere tenker om den saken.

Det flotte vårværet har skapt en debatt om det er ok å gå med short på jobben. Og i parker og på strender strømmer folk til med pledd, pølser og engangsgriller. Forbud mot shorts og engangsgriller er saker som opptar et sommerstemt podkastpanel.

Du kan lytte til siste og tidligere episoder av OmAdressert ved å følge denne lenken, eller ved å trykke på bildet nederst i denne saken.

Bruker du iTunes, så finner du OmAdressert ved å trykke på denne lenken.