Det er utrolig spennende å lese at det jobbes med store navn til Granåsen neste år. Tanker om hvem som er aktuelle til å få 40000 mennesker dit, kommer umiddelbart.

Jeg tenker det må være et enormt navn for at trege trøndere skal ta turen. Som Stein Vanebo i Trondheim Concerts sier, så er det rundt tolv artister/band som kan dra så mange publikummere.

Opptatt av debatt? Les også: Du skal ikke ha dårlig samvittighet for ikke å smile eller si hei til meg

Hjertet mitt

Hjertet mitt sier umiddelbart Metallica. Og trommisen Lars Ulrich kunne nok tenkt seg å ha Bokassa som oppvarming, for det lokale bandet fra Trondheim, som trd.by allerede har skrevet om, ville det nok vært en drøm å få varme opp for disse legendene.

Videre går tanker til gamle helter som Rolling Stones, men etter hva jeg har hørt er de ekstremt dyre. U2 spiller kun innendørs, så de blir fort uaktuelle for Granåsen. Bon Jovi tror jeg enkelt kunne trukket like mange som Bruce Springsteen – kanskje flere.

Mer debatt: Det er høst, basseluskene er i anmarsj. Da er det noe som alltid har irritert meg

Brennaktuelle

Taylor Swift, Ed Sheeran og Coldplay har stor suksess med stadionkonserter og er brennaktuelle. Eminem har et stort navn innenfor hiphop, men var i Oslo i juni. Da er det nok liten sjanse for at han kommer tilbake på så kort tid. Det samme går for Guns N’Roses, som var i Oslo på sensommeren.

Man kan også nevne Foo Fighters som en underdog, men jeg har mine tvil om de er store nok til denne anledningen. Justin Bieber har et stort navn innenfor popsjangeren, men jeg tror ikke Trondheim Concerts retter seg mot den type artister.

Dette er mine tips, men jeg kan godt ta feil. For min egen del håper jeg Stein Vanebo og gjengen følger hjertet…

Hør våre kommentatorer snakke om Oslo-eliten, bompengekrig, regjeringens fremtid, kultursommeren og JanO.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Hør vår debatt-podkast: - Man må kunne tåle karikaturer av profeten