Brenn en ulv!

Har du brent turjakka fordi Stormberg støtter WWF? Her er noen flere ting du kan slenge på bålet.

Omtrent slik reagerte noen på at Stormberg gir støtte til WWF. 

Saken oppdateres.

Stormberg har gitt støtte til WWFs arbeid for å redde hubroen. Det høres fint ut. Problemet er at WWF i fjor saksøkte staten for å få stanset ulvejakten.

Det var alt som skulle til for å fyre opp innbitte ulvehatere. «Da er Stormberg historie i min garderobe. De jeg har blir brent på bålet», skriver én på Facebook.

Hvorfor stoppe der? Her er flere ting du kan kaste på bålet når Stormberg-jakka er blitt til aske:

«Danser med ulver». Kevin Costner blir gode venner med en ulv. Smelt ned DVD-en og lag en skulptur av en død ulv. Har du den på VHS, kan du lage en jeger også.

«Jungelboken». Ulver som oppdrar et barn? Særlig. I virkeligheten ville Mowgli blitt spist i løpet av minutter. At denne typen ulvepositiv propaganda finnes i skolebibliotek landet rundt, er en skandale. Neste gang fjerdeklassingene skal bake pinnebrød, bør det ligge bøker på bålet.

Alle platene til bandet Ulver. De støtter ulven så mye at de oppkalte seg etter den. Trenger jeg si mer? Fram med lighter og tennvæske, her skal det brennes.

Folkeeventyrene, derimot, kan du trygt beholde. I «Ulven og de tre geitekillingene» og «Rødhette og ulven» viser ulven sitt sanne, forslukne jeg. Det ender med steiner i buken og drukning, som seg hør og bør.

Les også: Mitt liv som draug

På forsiden nå