De fem beste podkastepisodene fra 2018

Ingen over, ingen ved siden. De beste podkastene jeg har hørt i år handler om alt fra IS til et legendarisk R&B-album.

Podkasten er ikke død. Mine favoritter fra 2018 handler om alt fra en IS-kriger og en bisarr konspirasjonsteori fra internett, til Lauryn Hills «Doo Woop (That Thing) og hvordan en fantasy-forfatter bygger opp et fiktivt univers.  Foto: Montasje, New York Times; Vox Media; Spotify; Gimlet Media

Ah, podkaster. Jeg hører på dem mens jeg går til og fra jobb, jeg hører på dem mens jeg løper, og jeg hører på dem for ikke å dø av kjedsomhet mens jeg tar oppvasken. Som du kan se under, har jeg ikke blitt bitt av true crime-basillen enda, og «Familiene på Orderud» har ikke fått meg på gli. I min verden er amerikanerne fortsatt podkastformatets ubestridte mestere. Her er de fem episodene jeg har satt mest pris på i år.