Forstår du koronareglene? Da er du glupere enn de fleste

Nå blir smittevernreglene i Trondheim endret enda en gang. Det er snart en heltidsjobb å følge med på alt.

Kommunedirektør Morten Wolden har foreslått en rekke ulike smitteverntiltak. Formannskapet i Trondheim med ordfører Rita Ottervik (Ap) har vedtatt dem med diverse justeringer. I tillegg kommer nasjonale regler og anbefalinger. Ikke lett å følge med på alt, mener Adresseavisens kommentator.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Kommunedirektør Morten Wolden og co. foreslo mandag at det skal bli mulig å gå ut og ta en øl eller et glass vin til maten også etter klokka 22. De mener dessuten at du ikke lenger kan straffes hvis du har mer enn ti sosiale kontakter i uka. Politikerne i formannskapet skal ta stilling til forslaget tirsdag, og det kan hende de vil gjøre enda flere endringer.