Saken oppdateres.


Så har vi kommet til den tida av annethvert år hvor vi bombarderes av meningsmålinger. Det er verdt å merke seg at noen målinger ikke lenger bare en måling, men en supermåling. Det er ikke overraskende at det er NRK som smykker seg med meningsmålingenes svar på Supermann, med målinger som foregir å være grundigere heller enn sterkere.

Supermålingene har ennå ikke fått samme status hos viktige deler av befolkningen som Supernytt, som selvsagt sendes på kanalen NRK Super. Presentasjonene av supermålingen i en rekke program og kanaler flyter ikke like motstandsløst som NRK P13s «Superbehagelig», men det er vel heller ikke meningen.

«Superbehagelig» er et av de minst provoserende musikkprogrammene til NRK. Med mulig unntak for oss som savner «Superstars» på samme kanal med Don Martin og Jørgen Nordeng med hiphop, reggae, soul og funk. Det ble lagt ned i fjor på grunn av usupre innsparinger.

Sølvsuper fra Tandberg 

Hvis jeg skal se for meg selve bildet av en radio, må det bli en Tandberg Sølvsuper, som de fleste nordmenn født før 1970 vil huske. Den ble produsert i perioden 1936 til 1977, en norsk institusjon i sin kategori, som hånd i hanske for NRK-lytting. Mange av dem virker fortsatt, selv om de dessverre ikke lenger kan ta inn de nye superproduktene til NRK.

Les flere kommentarer av Terje Eidsvåg


På forsiden nå