Kommentar

Kjetil sykler til India for barns rettigheter

Jeg ble frastjålet alt jeg hadde, men det jeg husker fra sykkelturen til India var møtene med barn.

Kjetil Utne, som har syklet helt fra Trondheim, kommer torsdag 6. desember fram til målet i Bangalore i In dia. På bildet er han sammen med elever på en skole i Tumkor I India. der han snakket om barns rettigheter og spesielt barns rett til å bli hørt.   Foto: Privat

Han sto opp grytidlig for å vaske biler noen timer før han skulle på skolen. Etter skoletid var det lekser før han syklet med faren sin bakpå til et hotell hvor han og faren jobbet om kvelden. Uten hans innsats ville familien ikke overlevd. Og innimellom dette var han redaktør for verdens største avis utgitt av gatebarn. 17 år gammel. Når du møter slike mennesker blir egne problemer ubetydelige.