- Otto er en maskin

LA MANGA, Lillestrøm — Halmstad 2-2 (6-4 etter straffespark): Otto Fredriksson er førstekeeper i Lillestrøm, men med to strafferedninger mot Halmstad viste Lars Ivar Moldskred at han er klar for å ta opp kampen. Det blir en formidabel utfordring, skal vi tro Moldskred selv.

Fotball, 12. februar 2008 , Lars Ivar Moldskred , Lillestrøm  Foto: Digitalsport

Saken oppdateres.

— Otto er en maskin, han er helt rå. Tenk om alle fotballspillere hadde trent like mye som ham, sier Moldskred, som virker å være alle målvakters drømmekollega:

— Jeg skal gjøre mitt for å få Otto inn på det finske landslaget og til en større klubb i utlandet. Det fortjener han. At Otto er så god, gjør meg også bedre. Jeg vil selvfølgelig spille, men hvis jeg ikke står gjør jeg alt jeg kan for å hjelpe ham, sier den tidligere Molde-spilleren. Han gjorde fjorårets utlånsavtale permanent i vinter, og stortrives på Åråsen.

- Vi er et fantastisk team, Otto, jeg og Frode Grodås (keepertrener). Og vi trener mye, utespillerne blir smågutter i forhold. De fleste steder trener nok keeperne mer enn utespillerne, fordi vi har mer å forbedre, men i LSK er det mer enn for eksempel i Molde. I tillegg har vi det veldig gøy.

— At vi har ”Veggen” som trener, er et stort pluss for meg. Frode var en kjempegod keeper, er flink til å lære bort det han kan og har både entusiasme og glød.

Moldskred kunne ikke lastes for de to baklengsmålene i ordinær spilletid mot Halmstad. På 1-0 kom spissen alene med målvakten, det samme skjedde på 2-2 etter en brøler fra Karim Essediri.

I mellomtiden hadde Frode Kippe scoret på en heading og Olivier Occean sendt det norske laget i ledelsen med et godt skudd.

Med tap på straffer, ville LSK endt sist i La Manga Cup 1. Nå endte i stedet Halmstad på jumboplass.

På forsiden nå