Debatt

Et par feststemte karer ved vår side i salen, strødde om seg med morsomheter og kraftfulle lyder

«Konsertopplevelsen ble virkelig løftet opp til de store høyder da de samme karene istemte med sine vakre tenorstemmer når sangen var på sitt vakreste, to-tre oktaver unna Kurt`n» skriver Per Arne Frengen i dette debattinnlegget.

Kurt Nilsen: Innleggsforfatteren hadde gledet seg til konserten, men opplevde at to festemste karer i publikum tok mye av oppmerksomheten. Bildet er fra en tidligere konsert i Olavshallen. 

Saken oppdateres.

Vi hadde gledet oss stort til julekonsert med Kurt Nilsen i Olavshallen. Det var fredag kveld og siste forestilling. Billetter midt på en av de midterste radene burde sikre en god totalopplevelse og flott julestemning.

Vi hadde invitert med vår datter på 22 år og dette skulle bli trivelig. Vi var jo litt spente på om Kurts stemme skulle holde mål, men vi var så heldige å få et par feststemte karer i 40–50-årsalder ved vår side. Disse tok umiddelbart ansvar i konsertsalen og strødde om seg med morsomheter og kraftfulle lyder.

Les også: Tusenvis av kroner var bortkastet og kvelden ødelagt av et drikkende og pratende publikum

Vi var også litt bekymret for at lysutstyret i Olavshallen skulle være litt for dårlig. Da var det supert at disse karene hadde med seg så fine mobiltelefoner med så kraftig blitslys. Disse ble flittig holdt opp i ansiktshøyde slik at scenen skulle bli tilstrekkelig opplyst.

Dette var åpenbart omtenksomme karer som virkelig tok ansvar for at denne konsertopplevelsen ble delt både på face, snap, insta, you name it! Fantastisk.

Konsertopplevelsen ble virkelig løftet opp til de store høyder da de samme karene istemte med sine vakre tenorstemmer når sangen var på sitt vakreste, to-tre oktaver unna Kurt`n. Du verden hvor vakkert det er med slik flerstemt sang!

Opptatt av debatt? Les: En nedbygging av den viktige og vakre grønne rammen omkring Ilen kirke er ganske så uhyrlig

Det skulle bare mangle at vi andre tilhørere på samme rad var parate til å sprette opp, da de samme herrer stadig måtte ut for å late vannet. (Litt skuffende at dere ikke spanderte øl også på de øvrige gjestene på raden, men det var vel litt mye å forvente.)

Det var betryggende å høre da den ene av dere forsikret: «Er straks tilbake». Slagferdige kommentarer om at vi andre «tar bølgen», idet vi stadig reiste oss opp for å slippe dere ut, slo jo også godt an.

Mer debatt: Flykt inn i varmen. Til badstuen, boblebadet, bassenget og menneskene på badet

Det slo meg at det er helt naturlig at slike festlige folk har billetter midt i konsertsalen. Det er jo bare helt naturlig for dere «å ta rommet» og stå i sentrum. Nok en gang, takk for bonusopplevelsen!

Om dere ikke allerede er standupkomikere, så tror jeg nok dere har en lysende framtid i den bransjen. Regner med dere har mange gode bidrag på lur til kommende julebord. På vegne av vår aldersgruppe er jeg stolt av dere!

Hør våre kommentatorer og gjest Erling Moe snakke om Venstre-bråk, sykkelbråk og Nobel-bråk

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


På forsiden nå