Debatt

Vi føler at 17. mai er en inkluderende dag

Mange med innvandrerbakgrunn har bodd i Norge så lenge at de ser 17. mai som sin nasjonaldag også. Hjertet vårt banker for å markere 17.mai, skriver Ismail Elmi i dette debattinnlegget.

Norges nasjonaldag: Føler innvandrerbefolkningen seg inkludert i 17. mai-feiringen? Vårt inntrykk er at det er en inkluderende dag. Hjertet vårt banker for å markere 17. mai, skriver innsenderen. Fra venstre : Anicet Ngoma, Qanani Bunt Bakar, Jamal Hussein A.Boubakar Soumeiga, Anica Simic, Fate Jamal, Aniceta ormberg. Ordfører Rita Ottervik, Edhija Mahic, Fylkesordfører Tore O. Sandvik, Shemsa Eve, Mirai Ibrahim, Ismail Elmi, Ivana Ilic, Said Amin, Ejero Abdullahi, Esaie Makita og Daniel Olupone.   Foto: Privat

17. mai er frihet og demokrati. På 17. mai skal det være en rekke feiringer landet over. Barn, unge og barnefamilier er de viktigste gruppene.