Debatt

Døren lukket seg over foten min

Jeg er en 78 år gammel dame, som enda i dag er sjokkert over det som skjedde med oss på bussen.

Heldigvis gikk det ikke verre enn et blått merke på leggen der døren klemte, men jeg kan ikke engang forestille meg hva som kunne ha skjedd dersom forbipasserende ikke fikk varslet, skriver innsenderen på vegne av sin venninne.  Foto: Frank Cadamarteri

Saken oppdateres.

Da min venninne og hennes mann gikk av bussen på Sentralstasjonen nylig skjedde dette som her er beskrevet i brev sendt til busselskapet dagen etter:

Les også: - Mali kom hjem og var oppløst i tårer etter billettkontrollen

Jeg er en 78 år gammel dame, som enda i dag er sjokkert over det som skjedde med oss på bussen. Forleden kveld gikk vi av bussen på Sentralstasjonen. Vi varslet sjåføren om at vi hadde bagasje å ta ut, men koffertene våre var vanskelige å få tak i, og før jeg fikk tak i den siste kofferten lukket døren seg over foten min. Sjåføren satt hele tiden inne i bussen, og først da forbipasserende som så hva som skjedde, skrek opp til han, reiste han seg fra setet.

LES OGSÅ: Sjåføren kjører videre før jeg har sikret barnevognen

Min mann, som er meget dårlig til bens, falt og slo seg da han skulle skynde seg å varsle sjåføren. Da sjåføren endelig kom ut sa han bare at det var min skyld fordi jeg hadde vært borti utløserknappen med hånden. Ikke et ord til unnskyldning. Jeg synes det er en skam at en sjåfør ikke kan forlate rattet for å hjelpe passasjerer som han ser er eldre og dårlige til bens! Heldigvis gikk det ikke verre enn et blått merke på leggen der døren klemte, men jeg kan ikke engang forestille meg hva som kunne ha skjedd dersom forbipasserende ikke fikk varslet.

På forsiden nå