Debatt

Jeg klarer ikke å finne en shorts som dekker hele rumpa. Hvorfor må jeg gå til herreavdelingen?

Jeg nekter å tro at alle kvinner vil ha en shorts som viser halve rumpa, skriver Alida Domaas (20) i dette debattinnlegget.

Sommerplagg: Med en slik sommer er det naturlig at den lange dongeribuksen som dekker det meste av beina må av og byttes ut med noe litt lettere for å overleve varmen, skriver Ordet fritt-forfatteren. (Illustrasjonsfoto)  Foto: May Frank, NTB scanpix

Må jeg vise så mye hud? Denne sommeren har vært litt varmere enn det vanlige. Flere steder i landet har satt nye varmerekorder. I forrige uke slettet Trondheim varmerekorden fra 1901 med en middeltemperatur på 27,1 grader. Med en slik sommer er det naturlig at den lange dongeribuksen, som dekker det meste av beina, må av og byttes ut med noe litt lettere i  varmen.