Debatt

Når organisasjonen vakler er det på tide å gjøre noe

RBK kan ikke bruke millioner på ny trener og fornyelse, og samtidig ha en styreleder som fungerer som en løs kanon på dekk.

Eksemplene er mange på den dårlige rolleforståelsen fra styreleders Ivar Kotengs side, mener innleggsforfatterne.  Foto: Mariann Dybdahl

Rosenborg er seriemester og skal spille cupfinale på tross av verdensrekord i skader. Selv om de nesten ikke har fått trent inn relasjoner og spillemønster på banen klarer spillerne og trenerne å få til dette. I en ikke problemfri sesong er også samholdet i spillergruppa fantastisk godt. De forlangte at hele troppen skulle være med til Kristiansand i tilfellet seriemesterskapet ble sikret. Hvis ikke klubben betalte for dem som ikke spilte eller satte på benken, så skulle spillerne spleise på billettene til resten av troppen. Bentner og Helland har stått veldig fram i å skape dette samholdet i spillergruppa. Det er godt å se denne sterke klubbånden blant spillerne i en så trøblete sesong.