Debatt

Kjære statsminister. Alt vi ønsker til jul er å få vennen vår Felix hjem

Hva hjelper det med rikdom og overflod hvis vi mangler vennskap og omsorg? Måtte alle flyktninger få et hjem og vår egen Felix få komme tilbake til Levanger og Trøndelag.

Deler av fylkesstyret i KrFU, fra venstre: Daniel Myhren Hovind, Muna Rai, Felix Neweme, Martine Andersskog, Ingrid Marie Hildrum, Mikael Orre Rye og Arent Fiske ber statsministeren snu i Felix-saken.  Foto: Privat

Advent er ventetid. I år venter vi også på å få vite hva som har skjedd med vår kjære venn Felix. Natt til mandag 3. desember ble han hentet av politiet, fratatt telefon, transportert til Oslo og antakelig ut av Norge. Vi har spurt politiet, Utlendingsenheten og Trandum, men ingen vil svare oss på hvor Felix er. Det eneste vi som venner kan gjøre er å legge igjen et telefonnummer og håpe at Felix fremdeles er i Norge og får mulighet til å ringe oss. Nå som vi ikke hører fra ham, frykter vi det verste.