Debatt

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle støtte en rettssak mot RBK

«En som har kjørt 30 mil for å se kamp, registrerer at det ikke blir noen flere turer før endring skjer» skriver Frode Skanke i dette debattinnlegget.

«RBK har en styreleder som hevder at klubben skal bli best og jeg lurer på hva de skal bli best på. Best på å sparke populære trenere, ønsket av en spillergruppe? » skriver innleggsforfatteren. Bildet er fra da Kåre Ingebrigtsen (t.h.) og Erik Hoftun ble takket av fansen.  Foto: Finn Walther

Jeg leser biografien om Nils Arne Eggen i disse dager. Det blir for meg en vandring tilbake i tid og en påminning om fortiden. En påminning om store fotballøyeblikk. En påminning om de verdier Nils Arne sto for, og sikkert fortsatt står for, og ikke minst en påminning om klubbens verdier slik de har framstått i årtier.