Debatt:

Da den magiske filmen var ferdig, tenkte jeg: Hvorfor fikk den terningkast 2 og 3?

Sist jeg sjekket var «Løvenes Konge» en film for både barn og voksne, skriver Kristine Høyer Moholt (14).

Debattanten elsket filmen. Hvorfor er det bare de voksne som får gi kritikk av filmene? spør hun.  Foto: Disney Enterprises, Inc.

Saken oppdateres.

I lang tid hadde jeg gledet meg til å se den nye filmen «Løvenes Konge». Billetter til premiereforestillingen var kjøpt. Forventningene var store. Dagen før forestillingen leste jeg flere kritikere skrive at filmen ikke var så bra. Flere ga filmen terningkast 2 og 3.

Kristine Høyer Moholt 

Jeg ble skuffet. Hvorfor skulle jeg glede meg nå? Kritikerne har vel alltid rett? Da jeg gikk inn i kinosalen var derfor ikke stemningen helt slik jeg hadde håpet. Men da den magiske filmen var ferdig, var det første jeg tenkte: Hvorfor fikk den terningkast 2 og 3?

Filmen var jo så bra, magisk, morsom og vill!

Senere så jeg på Instagram at Trondheim Kino hadde lagt ut en video av en gutt som hadde sett filmen på premieredagen. Han mente at filmen var en klar sekser. Jeg er helt enig!

Hvorfor er det bare de voksne som får gi kritikk av filmene? Barn skal også ha rett til å gi sine meninger. Sist jeg sjekket var Løvenes Konge en film for både barn og voksne.

LES ADRESSEAVISENS ANMELDER: Blottet for originalens sjarm og sjel

LES OGSÅ: Dårlige oppfølgere truer kinosommeren

På forsiden nå