Debatt:

Sammen står vi for åpenhet og fornyelse

Høyre er, i likhet med Frp, bekymret for uverdige forhold for noen av de eldre som bor på sykehjem i Trondheim, og tøffe arbeidsforhold for de pleierne som står i jobben, skriver Ingrid Skjøtskift (H). Til venstre står Elin Marie Andreassen (Frp).  Foto: Berit Baumberger

Saken oppdateres.

Høyre står for åpenhet og fornyelse i Trondheim. Det får vi til i praksis sammen med blant andre Elin Marie Andreassen og Frp.

Høyre går til valg på at alle barn skal lære å lese, regne og skrive skikkelig. Derfor skal vi gjennomføre kunnskapsmilliarden. Vi satser en milliard på den gode læreren og tidlig innsats i trondheimsskolen. Vi vil ha en byutvikling med omtanke for byens sjel, og hvor ansvaret ligger i bystyret, ikke på bakrommet i Ap.

LES INNLEGGET SOM SKJØTSKIFT SVARER PÅ: Høyre må ikke bli et Ap-light

Ingrid Skjøtskift  Foto: Håvard Jensen

Høyre er, i likhet med Frp, bekymret for uverdige forhold for noen av de eldre som bor på sykehjem i Trondheim, og tøffe arbeidsforhold for de pleierne som står i jobben. Trondheim trenger flere sykepleiere og helsefagarbeidere. Samtidig må vi ta bedre vare på dem vi allerede har. Blant annet gjennom flere faste og hele stillinger, kompetanse og kontinuitet på jobb. Det er en forutsetning for at våre eldre skal få bedre oppfølging og pleie. Høyre og Frp står sammen om en kvalitets- og valgfrihetsreform for hjemmetjenesten i Trondheim. Vi vil la de eldre velge selv hvem som skal gi de omsorg, enten de er kommunale eller private, uten at det koster de eldre en krone mer. Det sier Ap nei til. Høyre vil at de ønsker å bo hjemme, skal få muligheten til det. Det handler om verdighet og rett til å bestemme over egen hverdag.

Interessert i debatt og meninger? Les flere saker her.

Eiendomsskatt og bompenger gjør Trondheim til en dyrere by å bo i og skape arbeidsplasser i. Takket være Ap har Trondheim nå den høyeste eiendomsskatten per innbygger av de store byene i Norge. Vi har derimot respekt for skattebetalernes penger, og vil husholdere bedre med kommunens penger. Aps skatteøkninger må stoppes, og skatten må ned. Høyre vil få pengebruken i Miljøpakken under kontroll for å holde bompengetakstene nede. Pengene skal gå til grønn byutvikling, effektiv transport og bedre veier, ikke til pomp og prakt. Med Høyre skal veksten opp og skattene ned.

Det er på tide å la alle gode krefter få slippe til. Det er på tide med et politisk skifte i Trondheim. Høyre vil samarbeide med de som ønsker å bidra til en utlufting og fornyelse på rådhuset. Et sterkt Høyre er kjernen i et alternativ til Ap-makta.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå