Debatt:

Ble angrepet av hund

Den beit hunden vår i nakken, i halen og var i ferd med ytterligere aggressivt «overfall» før eierne kom til syne.

Hundeeieren fryktet at hennes firbeinte turkamerats siste time var kommet.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Jeg gikk tur innover mot Vellikkvannet med vår golden retriever torsdag 17. oktober i nydelig høstvær. Rett rundt en sving kom to hunder løpende uten eier. Da de fikk øye på meg og hunden vår, kom de i fullt firsprang mot oss.

LES OGSÅ: Hund bet seg fast i sau og jaget den ut i vannet

Den ene kastet seg over vår hund, viste tenner, knurret og hadde en svært aggressiv oppførsel. Den beit hunden vår i nakken, i halen og var i ferd med ytterligere aggressivt «overfall» før eierne kom til syne, som antageligvis hadde hørt min hyling.

Jeg fikk sjokk, og det eneste som rørte seg i hodet mitt var at vår hunds siste time var kommet. Etter riktignok en beklagelse og sjekk av vår hund som det tross alt gikk bra med, forsvant paret med sine to hunder, denne gang i bånd.

LES OGSÅ: Her er sakene politiets dyrekrimgruppe etterforsker

I min sjokktilstand fikk jeg verken navn eller telefonnummer. Men min oppfordring er at denne hunden aldri mer må gå uten bånd! Er nå redd for å treffe på denne hunden igjen, da vi hver dag går tur i dette området.

Følg Adresseavisen Meninger på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Våre debattfelt er åpne 07-00 hver dag. Les debattreglene her.

På forsiden nå